...

+372 515 6592

hauratonestonia@gmail.com

HAURATON – Spetsialiseerunud säästvale veemajandust innovatsiooni ja kvaliteedile

Hauraton on juhtiv ettevõte Eestis, mis on spetsialiseerunud sademevee haldamise lahendustele. Meie tootevalik ulatub suurprojektidest, nagu lennujaamad ja võidusõidurajad, kuni kaasaegsete elamukomplekside kuivendussüsteemideni.

Meie missiooniks on luua keskkonnasõbralikke, vastupidavaid ja tõhusaid süsteeme, mis aitavad kaasa säästvale veemajandusele. Meie pühendumus innovatsioonile ja kvaliteedile on võimaldanud meil pakkuda parimaid lahendusi meie klientidele.

Hauratoni tooted on loodud vastu pidama kõige nõudlikumatele tingimustele, tagades samal ajal optimaalse jõudluse ja pikaealisuse. Meie tooted on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, et tagada parim vastupidavus ja tõhusus.

Me oleme uhked, et saame pakkuda lahendusi, mis aitavad kaasa parema ja jätkusuutlikuma tuleviku loomisele. Täname, et valisite Hauratoni.

Ettevõtte asutas 1956. aastal Hauger & Jägel Betonwarenfabrik nime all Karl Hauger Rastatis. Hiljem muudeti ettevõtte nimi HAURATONiks, mis koosnes asutaja Karl HAUgeri nimest, asutamiskohast RAstatt ja materjalist BetON.

HAURATON on pereettevõte ja tegutseb nüüd kolmandas põlvkonnas. Oleme üle 65 aasta kehtestanud oma drenaažilahendustega standardeid kogu maailmas ja seetõttu peetakse meid üheks tipptasemel innovatsiooniliidriks pinnaveemajandussüsteemide vallas.

Võta meiega ühendust

Hauraton toodete tootejuht

Telefon: +372 515 6592
E-post: hauratonestonia@gmail.com


Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.